Despre noi

Acasa / Despre noi

Despre noi

Bine ai venit la Cherhana Venus!

Locul în care te bucuri de experiențe savuroase și zile de vacanțe tihnite! Pentru momente complete de liniște și relaxare am creat o oază de gusturi bune și confort chiar pe malul lacului Venus.
Povestea noastră începe cu foarte mulți ani în urmă, atunci când din pasiune pentru mare și gusturile speciale pe care ni le oferă, am creat un mic restaurant pescăresc în stațiunea Venus, pe malul lacului. Vizitatorii noștri au îndrăgit tot mai mult atmosfera și preparatele noastre, așa că am devenit o legendă frumoasă a stațiunii și am continuat să ne extindem frumos, incluzând pe lângă restaurant și o unitatea de cazare micuță, dar confortabilă în care oaspeții noștri să se bucure de vacanțe frumoase.
În timp, ne-am îngrijit ca meniul nostru să îți păstreze autenticitatea, iar restaurantul să continuie să fie un loc cu atmosferă primitoare și veselă. Terasa restaurantului a devenit un loc fermecător, cu o priveliște frumoasă și o atmoferă unică, în care te poți bucura de cadrul natural super care ni s-a oferit.
În anul 2019 am ingaurat o nouă uitate de cazare, ViiLa Lac, construită chiar pe malul lacului, oferind o priveliște spectaculoasă tuturor oaspeților. Camerele privitoare și spațioase au devenit rapid oaze de confort și liniște pentru turiștii care îți doresc vacanțe departe de agitație.
Vă invităm să descoperiți alături de noi o experiență memorabilă la malul mării!

image
image
image
Cherhana Venus

Facilitati Cazare&Restaurant

image

Plaja in apropiere

Cherhanaua Venus și ViiLa Lac sunt amplasate la câțiva pași de mare, oferindu-vă acces rapid la plajă.

image

Wifi gratuit

Atât în cadrul restaurantului, cât și în camerele unității de cazare ai conexiune gratuită și nelimitată la internet.

image

Stație mașini electrice

La Cherhanaua Venus am amenajat o stație performantă de încărcare a automobilelor electrice.


image

Balansoare camere parter

Fiecare camera de la parter dispune de un balansoar propriu.

image

10% reducere in restaurant

În cadrul restaurantului nostru dispui de 10% reducere pentru orice comanzi.

Top