Restaurant Cherhana Venus

Acasa / Restaurant Cherhana Venus

Cherhana Venus

Bine ati venit la Restaurantul Cherhana Venus!

Cherhanaua Venus este un restaurant pescăresc cu renume din stațiunea Venus creat pentru cei care iubesc gustul bun al preparatelor din pește și fructe de mare proaspete.
Creat din pasiune pentru mâncarea bună, Cherhanaua Venus vă oferă o experiență delicioasă într-un cadru natural fermecător, în care gălăgia și agitația cotidiană sunt doar povești neștiute. Aici te poți bucura de o masă tihnită în timp ce admiri un apus spectaculos sau de o masa festivă într-o atmosferă veselă și familiară.
Deschisă pe toată durata anului, Cherhanaua vă așteaptă cu preparate din pește și fructe de mare locale sau din mări străine, atent selecționate și gătite după rețete pescărești autentice. Storceag, cirobă de pește, hamsie, calcan, chefal si alți pești din marea noastră, midii și rapane, icre și zacuscă de pește, de toate aceste delicii pescărești te poți bucura în tihnă la noi pe terasă. Pune alături și un vin românesc din selecția noastră bogată de vinuri autohtone și te poți bucura complet de o poveste plină de gust bun și relaxare.

image
image
image

Cherhana Venus

Meniul Restaurant Cherhana Venus

Consultă meniul nostru disponibil mai jos, iar apoi rezervă-ți momentele din tinhă la noi pe terasă. Te așteptăm cu multă bucurie!


Top